nieuws

PANNA! Sterrenteamdagen mogen doorgaan!

14-10-2020

Voetbalclub VV Geel Wit sprak met de 7 finalisten uit Ameland

18-08-2020

Eerste PANNA! Sterrenteamdag bij JVC Cuijk + foto's

02-07-2020

We kunnen weer! Nieuwe data bekend

12-06-2020

Sterrenteams bij Coerver Coaching

11-03-2020
Ouder nieuws

PANNA! STERRENTEAM

Je hoeft geen ster te zijn om een ster te worden

Onze PANNA! Sterrenteamdag is een leuke en leerzame voetbaldag voor alle voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. Wil jij een te gekke voetbaldag beleven of een nog betere voetballer worden?

Schrijf je dan hier in voor de PANNA! Sterrenteamdag!

De PANNA! Sterrenteamdagen vinden het hele jaar door plaats op wel 35 verschillende locaties in het hele land. Iedereen kan meedoen en je hoeft geen lid te zijn van een van de deelnemende voetbalclubs. Tijdens deze voetbaldag staat plezier centraal, want voetballen doe je toch voor je plezier? Ervaar en leer wat er allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster.

Talentenjacht

Bij deelname maak je kans op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams. Aan het einde van iedere sterrenteamdag vragen wij een aantal spelers en speelsters van verschillende leeftijdscategorieën om naar de finaledag te komen. Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers vanuit selectierondes uit het hele land de kans om zich in het PANNA! Sterrenteam te voetballen. Er zullen uit alle finalisten uiteindelijk 3 PANNA! Sterrenteams ontstaan in verschillende leeftijdscategorieën.

Alle uiteindelijke PANNA! Sterrenteams zullen het hele seizoen worden gevolgd door PANNA! Magazine. Daarnaast zullen de sterrenteams het hele jaar door verschillende activiteiten doen om zich uiteindelijk voor te bereiden op het spelen van een internationaal toptoernooi!

Klik hier voor meer informatie over de finaledag!

VOETBALLEN MET HEEL VEEL EXTRA’S

Bij deelname krijg je een compleet tenue (shirt, broekje en sokken) én een handige rugzak met daarin verschillende cadeaus. Deelname aan een PANNA! Sterrenteamdag kost €34,50. Mocht je uiteindelijk worden geselecteerd voor één van de definitieve PANNA! Sterrenteams, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

 

AMBASSADEURS PANNA! STERRENTEAM

  

HOE ZIET DEZE VOETBALDAG ERUIT?

Op onze voetbaldag staat plezier centraal. Ervaar en leer wat er allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster!

In verschillende groepjes krijg je de hele dag door te maken met allerlei leuke oefenvormen. Schiet je graag op doel? Ben jij een dribbelkoning? Of versla je het liefst iedereen tijdens één van de vele partijvormen? Tijdens de PANNA! Sterrenteamdag kan je het zo gek niet bedenken!

Kortom, je verveelt je geen minuut!

Klik hier voor een overzicht van het dagprogramma!

HET TOETJE: SPELEN IN HET PANNA! STERRENTEAM!

Aan het einde van iedere PANNA! Sterrenteamdag vragen wij enkele spelers en speelsters om naar de finaledag te komen! Op deze finaledag zullen al deze spelers en speelsters van alle locaties met elkaar de strijd aangaan om een plek in een van de PANNA! Sterrenteams te kunnen bemachtigen. Er zullen uit alle finalisten uiteindelijk 3 PANNA! Sterrenteams ontstaan:

-         Jongens & meisjes gemengd O10
-         Jongens O13
-         Meisjes O13

Deze 3 teams gaan het hele jaar door leuke activiteiten doen en oefenwedstrijden spelen. Dit om in het voorjaar uiteindelijk aan een internationaal voetbaltoernooi ergens in Nederland te gaan deelnemen. Daarnaast worden alle PANNA! Sterrenteams het hele seizoen gevolgd door PANNA! Magazine!

NIEUW IN 2020: Speler van de dag! 

Naast een diverse, omvangrijke speeldag en de uitverkiezingen voor de finale gaan we op elke locatie de Speler van de dag kiezen. Dit kan de meest vrolijke, enthousiaste, fanatieke, slimme of sterke speler/speelster zijn. Deze krijgt van ons een aparte beloning. De uitverkiezing van de speler van de dag staat los van de uiteindelijke spelers die nog een ronde mogen gaan spelen.

SAMENVATTEND KUNNEN WIJ DE VOLGENDE BELOFTES MAKEN

 

  1. Het wordt een afwisselende speeldag waar op verveling de rode kaart staat.
  2. Iedereen krijgt bij ons evenveel aandacht.
  3. Je mag ook bij vrienden of vriendinnen samenspelen mits de leeftijd dit toelaat.
  4. Je betaalt alleen voor deelname aan de PANNA! Sterrenteamdag, eventuele daarop volgende speelrondes zijn gratis.
  5. Gezien alle waanzinnige extra’s plus een leuke voetbaldag is dit voetbalevenement het goedkoopste voetbalevenement van Nederland.
  6. Wij spreken liever niet over scouten en profvoetballer worden. Plezier staat bij ons voorop. Echter, talenten komen overal bovendrijven en scouts van BVO’s staan ongetwijfeld ook bij ons naar jou te kijken.