PANNA! Magazine

Sinds september 2013 is PANNA! – het leukste voetbalmagazine voor de jeugd – al een van de snelst groeiende tijdschriften van Nederland. In acht reguliere edities en vier doeboeken bekijken we ook in 2020 weer de nationale en internationale voetbalwereld op onze eigen manier. PANNA! heeft daardoor een stijl en vorm die helemaal afwijken van alle andere titels in Nederland.
Uiteraard maakt PANNA! optimaal gebruik van de contacten en mogelijkheden die de samenwerking met het ‘moedermagazine’ ELF Voetbal biedt. Door deze samenwerking kan PANNA! regelmatig échte interviews plaatsen met de beste spelers van de wereld.

Doeboeken
PANNA! kent ook vier Doeboeken per jaar. Twee keer per jaar een Vakantie Doeboek. Een Winter- en Zomereditie, het ideale reisboek voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Voetbalgekke kids kunnen hun hart ophalen met dit 100 pagina’s tellende boek. Naast puzzels, quizzen, raadsels en kleurplaten valt er genoeg te lezen, inclusief een verhaal over het slot van de competitie en een spannende reportage van de Champions League finale.

Ga naar de website van PANNA! Magazine!

 

PANNA TV!

Ook heeft PANNA! een eigen YouTube kanaal. Hier verschijnen op reguliere basis video's met voetballers, talenten en leuke personen uit de voetbalwereld. Abonneer je snel op het leukste videokanaal van Nederland.

Ga naar PANNA TV!