veelgestelde vragen

 

Wie kunnen er meedoen?

Iedereen tussen de 7 en 13 jaar met een ondergrens van 7 jaar minus 3 maanden en een bovengrens van 13 jaar plus 3 maanden.

Wat kost het om mee te doen?

Deelname aan een PANNA! Sterrenteamdag kost €34,50 excl. lunch en €39,50 incl. lunch. Bij deelname krijg je een compleet tenue (shirt, broekje en sokken) én een handige goodiebag met verschillende cadeaus. Mocht je uiteindelijk worden gevraagd om in het PANNA! Sterrenteam te spelen, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

Waar vinden de PANNA! Sterrenteam-activiteiten plaats?

Deze dagen vinden door het hele land plaats.

Klik hier om te zien wanneer we bij jou in de buurt zijn!

 

Wat is het programma?

In onze agenda staan alle clubs die deelnemen als locatie aan de PANNA! Sterrenteamdagen. Het programma per club kan variëren van een dagprogramma tot een avondprogramma. Er wordt hier per locatie vermeld wat het programma is. Het programma wordt ook per mail na inschrijving naar jou toegestuurd. 

Klik hier om te zien wat het programma is per club!

 

Mag ik bij meerdere locaties meedoen?

Er is geen limiet, je mag aan zoveel dagen meedoen als je wil!

Ik woon in Utrecht, mag ik dan deelnemen in de regio Brabant?

Ja, de PANNA! Sterrenteamdagen zijn niet regio gebonden.

Ik ben niet lid van een voetbalclub, mag ik dan deelnemen?

Ja, je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub om te mogen meedoen.

Ik mag door naar de finaleronde, wat houdt dit in?

In de finaleronde ga jij de strijd aan voor een plek in één van de definitieve PANNA! Sterrenteams. Dit doe je samen met alle andere deelnemers die zijn uitgekozen op de verschillende locaties door het hele land. Deze finaleronde vindt plaats op zondag 25 oktober 2020 bij een nog nader te bepalen locatie.

Klik hier voor meer informatie over de finaledag!

 

Wanneer krijg ik de informatie over mijn inschrijving van deelname?

Je krijgt direct na inschrijving een bevestigingsmail met daarin alle nodige informatie.

Ik heb mijn kind aangemeld voor een van de PANNA! Sterrenteamdagen en ook betaald, maar ben helaas verhinderd. Wat nu?

Het kan gebeuren dat er tussen het moment van inschrijven en de datum van de gekozen sterrenteamdag iets tussen is gekomen. Wellicht dat er een andere datum/locatie is die beter uitkomt. Mail dan  voor- en achternaam, geboortedatum en de nieuwe locatie/datum naar johan@voetbalscholing.nl

Klik hier voor het complete overzicht van alle PANNA! Sterrenteamdagen! 

 

Wat voor voetbalkleding moet ik aan?

Bij deelname krijg je een compleet tenue (shirt, broekje en sokken) van ons cadeau! Dit tenue dient iedere deelnemer te dragen tijdens de PANNA! Sterrenteamdag. Uiteraard kan er onder dit tenue extra kleding worden aangetrokken indien de temperatuur daar om vraagt.

Ik heb geen inschrijfbevestiging ontvangen, wat nu?

Stuur een mail naar johan@voetbalscholing.nl en wij controleren direct of de inschrijving is gelukt!

Zijn ouders/verzorgers op deze dag ook welkom?

Ja, uiteraard! Iedereen is welkom om de PANNA! Sterrenteamdag te komen bijwonen. Wij hebben niets te verbergen en vinden het juist leuk! Wat is er leuker dan uw kind te zien genieten op deze speeldag?

Wordt er rekening gehouden met leeftijdscategorieën?

Ja, wij houden rekening met leeftijdscategorieën. Op deze manier zijn de deelnemers fysiek aan elkaar gewaagd en hoeft een 7-jarige niet te voetballen tegen bijvoorbeeld een 12-jarige deelnemer. Als je ingedeeld wil worden bij vriendjes/vriendinnetjes is dit ook geen probleem, mits de leeftijd dit toelaat.

Staan er scouts te kijken van profclubs?

Wij spreken liever niet over scouten en profvoetballer worden. Plezier staat bij ons voorop. Echter, talenten komen overal bovendrijven en scouts van BVO’s staan ongetwijfeld ook bij ons naar jou te kijken.

Hoe zijn jullie als organiserende partij gecertificeerd en gaan jullie om met wettelijke bepalingen?

Voetbalscholing.nl is CRKBO gecertificeerd. Transparantie, privacy-wetgeving en garantie worden vanuit overheidswege bij ons gecontroleerd. Wij hebben een evenementenverzekering voor calamiteiten.

Klik hier voor de algemene voorwaarden die organisator Voetbalscholing.nl hanteerd!