Over ons

Het PANNA! Sterrenteam is een initiatief van PANNA!. Waar PANNA! Magazine er alles aan doet om het lezen onder kinderen te stimuleren, zet het PANNA! Sterrenteam zich in voor de volgende missie:

"Bijdragen aan de ontwikkeling en gezondheid van de jeugd door zoveel mogelijk kinderen te laten sporten!"

Voor ons zijn alle kinderen hierin gelijk, zonder rekening te houden met geslacht, achtergrond en thuissituatie. Juist daarom zijn we samen met Voedselbanken Nederland het Voetbalbank project gestart. Hierbij verzorgen wij samen met onze zakelijke relaties gratis deelnametickets voor de verschillende lokale Voedselbanken. Door dit project kunnen we kinderen die het thuis minder breed hebben een fantastische voetbaldag aanbieden én zelfs de kans geven om door te breken.

De PANNA! Sterrenteamdagen worden verzorgd door ons grote team aan trainers die allen werken vanuit dezelfde visie. Hierbij wordt iedereen als gelijk behandeld en staat plezier centraal. In onze ogen is plezier namelijk essentieel in de ontwikkeling van elk kind. Door het bieden van een leuke en afwisselende voetbaldag, alsmede ons gehele concept incl. eventuele vervolgrondes, hopen wij bij te dragen aan de ontwikkeling van iedere deelnemer. 

Ook tijdens de finaledag en de activiteiten van de PANNA! Sterrenteams ligt de nadruk op het hebben van plezier. Onder toeziend oog van diverse scouts op de finaledag zal plezier ervoor zorgen dat talent ook daadwerkelijk naar boven komt. 

De uiteindelijke PANNA! Sterrenteams zullen worden getraind door (ex-)Internationals Ruben Schaken, Kika van Es en Richard Knopper. Door de vele ervaring die zij in hun rijke carrières hebben opgedaan, weten zij precies wat er allemaal komt kijken bij het bereiken van de top. Door dit over te brengen op de PANNA! Sterrenteams zullen zij een sterke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze (toekomstige) sterren! 

HOOFDSPONSOR

Het PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door: