finaledag

De finale van het PANNA! Sterrenteam vindt dit jaar plaats op zondag 25 oktober 2020 op een nader te bepalen locatie (centraal Nederland).

In deze finale krijgen de geselecteerde voetballers uit de voorrondes de kans om zich in het PANNA! Sterrenteam te voetballen.

Uiteraard is iedereen van harte welkom op deze feestelijke dag voor het aanmoedigen van alle deelnemers!

Eten/drinken

Het clubhuis is de gehele dag geopend.

Organisatorische vragen

Alle gekwalificeerde kinderen ontvangen een mail met extra informatie.

Neem bij andere vragen gerust even contact met ons op!

 

Programma finaledag

  09.30 uur Inloop deelnemers

  10.25 uur Welkomstwoord

  10.30 uur 1e gedeelte veldactiviteiten

  12.00 uur Pauze

  13.00 uur 2e gedeelte veldactiviteiten

  14.30 uur Einde oefeningen

  14.45 uur Bekendmaking Sterrenteams

  15.00 uur Einde

Wat heb je allemaal nodig om een ster te worden?

 

TECHNIEK

Techniek is de basis van het voetballen. Je vindt het dan ook vast niet gek dat de beste spelers van de wereld supertechnisch zijn! Zeg nou zelf: baas zijn over de bal is zóóó lekker. Jij geeft de bal richting, jij bepaalt waar en wanneer je je tegenstander het bos in stuurt. Dus: speel als een kampioen!

 

TACTIEK

Tactiek kun je ook aanleren. Het helpt als je goede jeugdtrainers hebt. Want je leert het meest in de jeugd! Tactiek én je eigen voetbalinzicht (het spel aanvoelen) zijn een supercombinatie.

FYSIEK

Ze zeggen weleens: ruzie met je lijf is oorlog met de bal! Dit heeft met je lichaam te maken. Ben je sterk? Ben je snel? Kun je de hele wedstrijd rennen? Dit heeft met conditie te maken. Hoe beter jouw conditie, des te beter kun jij als voetballer worden!

 

MENTAAL

Je hebt spelers die héél veel praten en je hebt spelers die stil zijn. Je hebt spelers die niet tegen hun verlies kunnen én je hebt spelers die heel hard juichen na een doelpunt. Geen mens in de wereld is hetzelfde. Maar het is wel handig om te weten wat voor karakter jouw ploeggenoten hebben. Of mooi gezegd: over wat voor mentale vaardigheden beschikken jij en jouw teamgenoten?